×
Menu

Bent Chetler Mini + M 10 GW Kinderski's

1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW kinderski's - Ontketen het skipotentieel van je kind

Atomic's Bent Chetler Mini ski's met bindingen ontsluiten een wereld van grenzeloze skiavonturen voor jonge avonturiers die klaar zijn om elk terrein te veroveren. Ontworpen met een veelzijdige taillebreedte van 90 mm, blinken deze ski's uit op alle soorten sneeuw, van vers geprepareerde pistes tot met poeder gevulde glades.

De Densolite Core, gemaakt van lichtgewicht en duurzame materialen, biedt een stabiel platform voor stabiele controle, terwijl het Tip en Tail Rocker profiel zorgt voor moeiteloze float en vergevingsgezindheid in verschillende omstandigheden.

Veiligheid staat voorop, en deze ski's worden geleverd met voorgemonteerde M 10 GW bindingen, voor een veilige verbinding en krachtoverbrenging. Deze bindingen zijn compatibel met verschillende soorten skischoenen, waaronder Alpine Adult en Junior schoenen, GripWalk schoenen en GripWalk Toe Pin schoenen, en zijn dus geschikt voor opgroeiende jonge skiërs en verschillende schoenvoorkeuren. De DIN-instelling van 3.0-10.0 zorgt voor een verstelbare binding die past bij het niveau van je kind.

Duurzame Cap Sidewalls verlengen de levensduur van de ski's en verminderen het risico op splijten, zodat ze de niet aflatende energie van je kind op de piste kunnen bijhouden. Deze ski's zijn ontworpen om plezier en vooruitgang te brengen aan diegenen die het beste uit de winter willen halen.

Specificaties

Jaar model:
24/25
Breedte:
128/90/119 mm
Taille Breedte:
90mm
Beste gebruik:
All Mountain, Park
Skills:
Beginner, Gemiddeld
Kern materiaal:
Densolite Core
Profiel:
Tip en Tail Rocker
Binding:
Inclusief
Binding Type:
GripWalk Junior Binding
Werkt Met Boots:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN instelling:
3.0-10.0
Extra Kenmerken:
Dura Cap Sidewall
Binding Lengte:
NAmm
Toon alle

SkatePro