×
Menu

Selects Rigid SCS LT Clamp Step

(1)
Nieuw
1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

Maak kennis met het summum van stuntstep klemtechnologie - de Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp. Tilt Scooters heeft zichzelf overtroffen met deze hoogwaardige clamp die de grenzen verlegt van prestaties en stijl.

Deze SCS clamp heeft een slank en robuust ontwerp, ontworpen om onwrikbare stijfheid te bieden voor de meest veeleisende step rijders. Hij is gemaakt van de beste materialen en is bestand tegen intensieve rijsessies en meedogenloos slijpen zonder afbreuk te doen aan de integriteit. Het ontwerp met vier bouten zorgt voor maximale stabiliteit van de bar, zodat je zelfs de meest complexe trucs met precisie kunt uitvoeren.

De meegeleverde compressie bout integreert naadloos met het SCS systeem en zorgt voor een stevige en veilige verbinding tussen de voorvork en de bars van je step. Met een oversized binnendiameter van 35 mm is deze clamp geschikt voor sturen van standaardafmetingen. De Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooterklem is de perfecte keuze voor gemiddelde tot gevorderde rijders die op zoek zijn naar een topklasse klem die kracht, stijl en ongeëvenaarde prestaties combineert.

Specificaties

SCS compression:
Yes
Clamp binnendiameter:
35mm (Oversized)
Maat klem:
Quad
Inclusief compression systeem:
SCS
Starnut:
Niet inbegrepen
Compressie Bout:
Inclusief
Compression bolt diameter:
8mm
Toon alle

recensies   (1)

Geverifieerde koper
"Klasse!"
Niklas I. (glis) 16.09.2024
SkatePro