×
Menu

WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race Skis

1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

De Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race ski's zijn een perfecte keuze voor junior wedstrijdskiërs die hun skiën naar een hoger niveau willen tillen.

Deze ski's zijn ontworpen met precisie en prestaties in gedachten en hebben een op races geïnspireerd ontwerp dat zorgt voor uitzonderlijke controle, stabiliteit en kantengrip op de piste. De Graphene kern van de ski's biedt de perfecte combinatie van stijfheid en lichtheid, zodat ze snel reageren op elke beweging en opdracht. De EMC-technologie (Energy Management Circuit) verbetert de stabiliteit nog verder door trillingen te verminderen, wat resulteert in een soepele en gecontroleerde rit, zelfs bij hoge snelheden.

Uitgerust met de geavanceerde JRS 7.5 GW GripWalk Junior Binding, bieden deze ski's een uitstekende krachtoverbrenging en veiligheid. De bindingen zijn volledig compatibel met GripWalk Junior Boots (ISO 23223), voor de perfecte pasvorm en comfort voor jonge skiërs. Met een DIN-instelling van 2,0-7,5 kunnen de skibindingen gemakkelijk worden ingesteld op verschillende skivaardigheden.

De UHM C Base zorgt voor uitzonderlijke glijdbaarheid en duurzaamheid. Deze ski's zijn ontworpen voor gevorderde skiërs die de beste prestaties op de piste eisen. Ervaar de spanning van het racen met de Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race ski's.

Specificaties

Jaar model:
24/25
Breedte:
111/67/95 mm
Taille Breedte:
67mm
Beste gebruik:
Piste
Skills:
Gemiddeld, Gevorderd
Prestatie:
100% op de piste
Radius:
10m, 8m
Kern materiaal:
Graphene
Binding:
Inclusief
Binding Type:
GripWalk Junior Binding
Werkt Met Boots:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN instelling:
2.0-7.5
Extra Kenmerken:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Geslacht:
Junior
Toon alle

SkatePro