×
Menu
CCM

Warrior Rise Senior Hockey Handschoenen

1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
7 paar
8 paar
9 paar
10+
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
7 paar
8 paar
9 paar
10+
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
7 paar
8 paar
9 paar
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Beschrijving

Haal een voorsprong in je spel met de Warrior Rise Senior Hockeyhandschoenen! Ontworpen om het uiterste comfort en bescherming te bieden tijdens intense ijshockey wedstrijden, deze handbeschermers hebben een comfortabele pasvorm die zich vormt naar de natuurlijke vorm van je hand, het verbeteren van de mobiliteit zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

De ijshockeyhandschoenen hebben een klassieke crèmekleurige Clarino palm, zorgvuldig ontworpen om een balans te vinden tussen gevoel en duurzaamheid op de plekken waar dat het belangrijkst is. Ervaar ongeëvenaarde bescherming terwijl je een uitzonderlijk niveau van controle over je uitrusting behoudt.

Zweet en ongemak zullen je niet tegenhouden dankzij de interne voering van de handschoenen. Ontworpen om je handen koel en droog te houden tijdens zelfs de meest inspannende wedstrijden, zodat je je kunt blijven concentreren op je prestaties zonder afgeleid te worden. Til je spel naar nieuwe hoogten met de Warrior Rise Senior Hockeyhandschoenen!

Toon alle

SkatePro